top of page

MINI RENSNINGSANLÆG

WATERSYSTEMS:

Med mere end 40.000 solgte enheder på verdensplan er WS bioclean™ det mest gennemprøvede minirenseanlæg på markedet.

Dansk Design

1. Kun et lille kørefast dæksel

Anlægget syner ikke af meget, når det først er monteret: Et lille dæksel på størrelse med et almindeligt kloakdæksel udgør en diskret og nydelig afslutning på anlægget

Dækslet er kørefast og ligger helt plant med jordoverfladen

2. Fungerer også ved strømsvigt

Du kan sove roligt om natten med et WS bioclean™-anlæg. Anlæggets gennemløb er nemlig konstrueret, så det er helt uafhængigt af elektriske pumper. Vandgennemstrømningen er derfor konstant, så vandet under strømsvigt ikke kan stoppe eller skifte retning.

Den specielle indløbskonstruktion gør, at du aldrig vil få ildelugtende overraskelser.

 

3. Fås både i beton og plastik

Der er fordele ved både plast- og betonbeholdere, men det er i sidste ende de konkrete fysiske forhold ved din matrikel der afgør, hvilken af de to der er mest velegnet til formålet.

For det meste er betonanlægget den bedste løsning, fordi det både er enkelt og billigt at installere. Men til de tilfælde, hvor det er nødvendigt, har vi har udviklet en højkvalitets- plastversion, der fungerer præcis som betonanlægget. Til gengæld vejer vores 5 PE-anlæg i plast kun 450 kg.

 

 

4. Kun én beholder

Alle funktioner er samlet i anlægget, der udgøres af én beholder – derfor skal du hverken
tænke på ekstra bundfældnings-/septiktank.

Med den integrerede bundfældningstank skal der kun graves ud til én enhed. Montering og installation er tilsvarende ukompliceret.

 

Entreprenør & Aut. kloakmster
_DSC4768b_edited.jpg
bottom of page